Cursus Fotoboek - van beeld tot publicatie

1 November 2017

Fotoboek - van beeld tot publicatie

Deze Intensieve Expert Sessie: 'Fotoboek - van beeld tot publicatie' is voor professionele fotografen die als doel hebben een Fotoboek te ontwikkelen en te publiceren.

Wat komt er aan bod?In de lessen worden concrete onderwerpen behandeld en in opdracht meegegeven, zoals het verwoorden van je project, het zoeken van relevante partnerships, het maken van een plan, de productie (vormgeving en druk) planning, financiering en distributie. En daarnaast veel persoonlijke begeleiding en advies op inhoudelijke en zakelijke keuzes in jouw project.Door het programma te verspreiden over een langere periode is er ruimte om tijdens het traject nieuwe beelden bij te schieten, andere beeldkeuzes te maken of te starten vanuit de ideeŽn fase. Er zal, indien nodig dus ook in de bijeenkomsten aandacht worden besteed aan het fotografisch proces van het Fotoboek project, zoals nieuwe beelden of de edit.Niels Stomps zet zijn ervaring als fotograaf maar ook zijn netwerk en kennis in om de deelnemers verder te brengen. De groepen zijn klein en het niveau is hoog, zoals je van de Fotoacademie gewend bent.

Toelatingseisen:een afgeronde studie fotografie (hbo niveau) of aantoonbaar meerdere jaren ervaring als professioneel fotograaf op technisch/conceptueel niveau Selectie procedure:toelating op basis van digitaal portfolio of vooropleiding


Startdata:
12 april 2018
15 november 2018

7 bijeenkomsten van 19:00 tot 22:00 uur
opvolgende lesdata bij start 12 april 2018: 24 mei, 5 juli, 20 september, 8 november 2018 en 11 januari en 14 februari 2019. (planning laatste les in overleg met de groep)

http://www.nielsstomps.nl/?show=1&id=1488275136

1488275136_Fotoboek-vanbeeldtotpublicatie_1_.jpg
background